pocket

Finns det något bättre än att sjunka ner på en skön plats med en bra bok? Här är några av dem bästa böckerna enligt mig!

                                                                        

Elsas mode -
Del 1 av Sofi Fahrmans böcker, handlar om Elsa, 21 år som är från enligt henne "sunkiga borås". Men så snart börjar Elsa resa till New York, och när hon kommer hem befinner hon sig i Stockholms hetaste modekarusell. Snart består Elsas värld av Shopping, mode, kärlek och alkohol.

Elsas värld -
Del 2 av Sofi Fahrmans mästerverk! Efter en fantastisk sommar med pojkvännen Hugo har Elsa kommit tillbaka till Stockholms mitt där hon är nyanställd på Bladet, en tidning där hon trodde hon skulle skriva om mode, men saker går inte alltid som man hoppats på.. Denna boken fokuserar mest på New York, La och Usa's hemliga nattliv!

En shopaholics bekännelser -
På engelska, Confessions of a shopaholic.. Har någon missat denna underbara bok? Huvudkaraktären Rebecca Bloomwood jobbar som journalist på en finanstidning men trivs inte med jobbet, det är tråkigt och hon tjänar för lite.. Hon älskar att shoppa men pga hennes dåliga lön råkar hon alltid shoppa lite för mycket än vad hennes kreditkort tillåter.

Mina hemligheter -
Också en bok av Sophie Kinsella, se ovanstående. Tänk om någon okänd person skulle få tillgång till alla dina djupaste hemligheter, hemligheter som ingen annan vet. Tänk om du skulle råka berätta dessa för en man på ett plan som du trodde att du aldrig skulle möta igen? Verkligheten säger annat..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0